Spond

Klubben bruker tjenesten Spond som kommunikasjonskanal mot medlemmer.

På Spond kan vi invitere til arrangementer, ekstra treninger og gi generell informasjon.

Medlemmene i klubben kan også publisere innlegg og kommentarer.

Spond kan brukes som app på telefonen, på PC eller sende mail/tekstmelding.

For å bli medlem av vår gruppe, meld deg på med gruppekoden : ZNRTV

Eller denne linken: https://group.spond.com/ZNRTV

Ofte stilte spørsmål

Hvem er Spond til for?

Spond er for alle som organiserer aktiviteter for andre mennesker, eller deltar i aktivitet. Det kan være fotballtrenere, korlederere, speidere, svømmetrenere eller borettslaget. Spond gjør det enklere å delta i fellesskapet, og bedre å være sammen!

Hva er hovedfordelene med å bruke Spond?

Fordelene med å bruke Spond er blant annet å kunne lage skreddersydde arrangementer for øvelser, spill eller andre gruppeaktiviteter, samt dele informasjon, filer, bilder og meningsmålinger med laget ditt. Gruppeadministratorene våre melder om at Spond gjennomsnittlig sparer dem for 2,2 timer med arbeid hver eneste uke.

Koster det penger?

Spond er helt gratis å laste ned og å bruke! Den eneste kostnaden kommer om man velger å samle inn penger gjennom Spond, da tilkommer det en transaksjonsavgift. Det er ingen skjulte avgifter

Trenger jeg å bruke appen for å bruke Spond?

Nei. Når en invitasjon er sendt ut oppfordrer vi mottakere til å laste ned appen, men man kan også fortsette og gi varsler på e-post om du ikke vil ha appen. Den første gruppeinvitasjonen kan sendes ut per SMS, men det er kun et begrenset antall SMSer per bruker så vi anbefaler brukere å registrere seg med e-post for å fortsette å få varsler. Man kan også logge inn på https://spond.com/login for å svare.

Kan jeg skjule kontaktinformasjonen min fra andre gruppemedlemmer?

Ja, for å gjøre det kan du gå inn på gruppen, trykke “mer” > “kontaktinformasjon” og så velge “kun synlig for administratorer”. Dette er en innstilling per gruppe, så man kan gjemme informasjonen mens man fortsatt deler den med medlemmer i andre grupper.

Hvorfor kan jeg ikke finne en gruppe?

Det er ikke mulig å manuelt søke på en spesifikk gruppe, siden Spond kun lager lukkede grupper. Du blir automatisk lagt til om du blir invitert av en gruppeadministrator.

Om du er blitt invitert og ikke kan se gruppen eller gruppeinvitasjonen når du logger inn, kan du spørre administratoren om de har lagt deg til med den samme kontaktinformasjonen som du registrerte deg med.

Hvordan fungerer appen for meg som verge?

Som verge vil du få muligheten til å styre alle deler ved barents Spond-invitasjoner og få varsler når ny informasjon blir lagt til gruppen. Om barnet er gammelt nok til å svare selv, er det også mulig å legge til kontaktinformasjon til barnet (medlemmet). Det er ingen grense på hvor mange verger hvert barn kan ha.

Kan jeg synkronisere Spond med min egen kalender?

Ja! Du får muligheten til å synkronisere aktiviteter med kalenderen din om du har Spond-appen. Du kan endre disse innstillingene på profilen din.

Hvordan kan jeg forlate en gruppe?

Gå til gruppen > trykk “mer” og scroll ned til “forlat gruppe”